los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 9 de març del 2012

LA VEU DE L'OCELL

--




--
PEDRES
--
Si consulteu l'enciclopèdia, us dirà que les pedres son cóssos minerals sòlids i durs, de composició molt variable, no metàl·lic, però que contenen sals i òxids metàl·lics, als quals és deguda la seva coloració, que pot ésser molt variada, i que constitueixen les roques.
Però jo diria que son quelcom més. Diria que són un testimoni molt clar de tot el que ha passat i passa al seu voltant.
Si sabem mirar-les amb atenció, ens parlaran de moltíssimes coses: del pas del temps, de les condicions de vida, de tot allò que les ha anat modificant i que seguira fent-ho al llarg dels anys.
És tan apassionant el seu llenguatge que podem formar-nos una idea molt exacta de tota la seva trajectòria.
Han jugat amb l'aigua, el vent i el sol, quan han fet suaus carícies sobre la seva superfície; però també han rebut els més brutals embats de la natura; els forts aiguats que, juntament amb el vent arruixat, es fiquen al seu interior, clivellant-les sense cap compassió.
L'inclement sol que tot ho asseca, el tro que les fa tremolar, el llamp que les esberla i també, la ma de l'home que les extrau del seu entorn, les talla, les modifica i fins i tot les esmicola pel seu benefici.
I malgrat tot, segueixen mostrant-se fortes, impertorbables, per aquells que vulguin llegir en les seves cicatrius tota una història passada.
Margarida

































Etiquetes de comentaris: