los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 21 de desembre del 2012

NADAL 2012


Les meves entrades al bloc donen una petita idea de com m'agrada la natura, i fer llargues passejades per la muntanya i el bosc.
La natura és canviant i sempre sorprèn; encara que facis el mateix camí trobaràs aspectes diferents; la llum, les olors, el moment del dia o de l'any, el teu estat d'ànim, son factors que et fan variar el punt de vista, i n'hi ha tans!
Aquest que ara us volem fer arribar n'és un.
Sabeu com n'és de bonic anar caminant i veure en un racó del camí, o sobre una roca, o al costat d'un arbre un petit Pessebre... És tan engrescador!
Durant les meves caminades n'he trobat uns quants, uns posats per colles excursionistes o ciclistes, i d'altres per algú que no ha volgut identificar-se..
Avui volem acostar-vos aquests Pessebres que tanta il·lusió ens van fer quan els van trobar, i d'aquesta manera desitjar-vos un bon Nadal i un molt bon Any Nou.





PESSEBRES DE COLLSEROLA, SERRALADA DE L'OBAC, ETC...