los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 20 de febrer del 2009

VENT 24 GENER


Els pins que van ser abatuts pel vent huracanat el passat 24 de Gener, ara, setmanes més tard i després d'haver estat tallats, per tal de fer practicables els camins que van envaír, ploren abundants llàgrimes de resina, en sentir-se separats de les seves arrels que, durant tants anys, els donaren vida.



















Margarida

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

Blogger Joan Romano ha dit...

Hola!

Soc el Joan, no se si us enrecordeu de mi, vaig ser professor de informatica de una o dues de vosaltres ara ja fa casi un any (vem fer el curs de Photoshop). L'altre dia vaig trobar la nota que em veu deixar una de vosaltres perque visites el vostre blog. No se on tinc el cap, perque pensava que l'havia perdut, pero ara acabo de descobrir que tenia la nota a una carpeta que he estat mirant, i he pogut accedir al blog.

Haig de dir que es un blog super interessant i que he quedat impressionat. Des d'aqui les meves felicitacions a les creadores, podeu estar segures de que sere un visitant constantment!

Una forta abrassada,

Joan

26 de febrer del 2009, a les 17:57  
Anonymous Anònim ha dit...

Quins retrats més oportuns els d'aquets troncs tallats, hasta m'ha semblat olorar el flaire de la resina.

8 de març del 2009, a les 20:14  
Anonymous Anònim ha dit...

Margarida , hola, veig que no va sortir el meu nom al comentari. L'anonim, soc jo. Carme.

22 de març del 2009, a les 20:21  
Anonymous Lourdes ha dit...

Hola soy Lourdes soy de viladecans un pueblo a las afueras de barcelona no se si lo conocereis vi buestro blog por la tele la verdad esta interesante seguir asin y dar ejemplo .

30 de juliol del 2009, a les 16:32  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici