los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 4 de maig del 2012

RECUERDOS DE LA NIEVE


Mirando estas fotos han venido a mi mente momentos fantásticos vividos en el pasado. No sé a qué fecha me voy a remontar. El paisaje nevado casi siempre te motiva paz. Las aglomeraciones actuales en las pistas a veces distorsionan lo que buscas, pero fuera del bullicio encuentras un bienestar y paz increibles. Y no digamos la maravillosa perspectiva del entorno.
Me imagino que lo paladeó Margarida con su familia cuando estuvieron unos días en la nieve.
Ha querido que ponga unas letras a esta selección de fotografías que hemos colgado en el blog. Me ha venido bien para recordar otros tiempos que no sé si fueron o no mejores, pero sí bellísimos.




2 comentaris:

Blogger Manuel Soler Palá, msscc ha dit...

A primera vista no semb la que la neu i la primavera facin bona parella. Tanmateix, avui dia, seguint l'exemple de la cuina d'autor, no hi falten experiments també en altres àmbits. - De totes maneres, benvinguda sigui l'entrada del blog dos mesos després. - I salutacions a les autores.

8 de maig del 2012, a les 21:42  
Anonymous Anònim ha dit...

Divendres 4 de maig publicàveu aquesta entrada en el moment en que la Luce il·luminava la sala de parts. Enhorabona pel vídeo, la musica tan bonica i el text tan emotiu.
Us estimo precioses.

Abejita

10 de maig del 2012, a les 19:27  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici