MONA DE PASQUA
---
INGREDIENTS
150 grs. farina d'ametlla crua.
1 llimona.
4 ous.
200 grs. farina.
300 grs. sucre.
1 got de llet.
50 grs. mantega.
3 C/S oli fregit.*
1 sobre Royal.
PREPARACIÓ
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre, els rovells, la farina d'ametlla i la farina, el Royal, la ratlladura de la pell de llimona, el got de llet i l'0li.
Untar un motlle amb mantega, posar la massa i al forn a 220º
Guarnir amb alguna figureta de xocolata, que també podem fer nosaltres, com la caseta del pastís de la foto, que, tot i que no surti molt polida, fa molta il.lusió perquè és feta nostra.
Esperem que feu una Mona ben maca i bona.
Bon profit!
* C/S= Cullerada sopera.
Voleu més models de Mona? Aquí els teniu.
Loto i Margarida.
INGREDIENTS
150 grs. farina d'ametlla crua.
1 llimona.
4 ous.
200 grs. farina.
300 grs. sucre.
1 got de llet.
50 grs. mantega.
3 C/S oli fregit.*
1 sobre Royal.
PREPARACIÓ
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre, els rovells, la farina d'ametlla i la farina, el Royal, la ratlladura de la pell de llimona, el got de llet i l'0li.
Untar un motlle amb mantega, posar la massa i al forn a 220º
Guarnir amb alguna figureta de xocolata, que també podem fer nosaltres, com la caseta del pastís de la foto, que, tot i que no surti molt polida, fa molta il.lusió perquè és feta nostra.
Esperem que feu una Mona ben maca i bona.
Bon profit!
* C/S= Cullerada sopera.
Voleu més models de Mona? Aquí els teniu.
Loto i Margarida.
Etiquetes de comentaris: RECEPTES
3 comentaris:
fantàstica! i un bon estalvi, no cal dir :)
Em venen ganes de provar la recepta. Però sé que el resultat seria desastrós degut a les meves poques aptituds culinàries. No és culpa de la recepta, no. D'altres l'aprofitaran.
Unes Mones molt "mones", a mes segur que van quedar boníssimes. M'apunto la recepte, gracies...Carme.
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici