ROLLOS DE PASCUA (MURCIA)
-
INGREDIENTES
1/4 l. leche.
2 huevos.
600 grs. azúcar.
370 grs. aceite frito (donde se habrá frito la piel de una naranja)
125 grs. piñones.
62 dcl. anís.
1/4 l. zumo de naranja.
2 paquetes levadura.
Matalauva.
PREPARACION
Mezclarlo todo y amasar hasta obtener una masa que no se pegue a las manos. Hacer los rollos, grandes, pintarlos con yema de huevo, espolvoreas con azúcar y cocer al horno a 190º
Sacar del horno cuando estén dorados y... ¡BUEN PROVECHO!
INGREDIENTES
1/4 l. leche.
2 huevos.
600 grs. azúcar.
370 grs. aceite frito (donde se habrá frito la piel de una naranja)
125 grs. piñones.
62 dcl. anís.
1/4 l. zumo de naranja.
2 paquetes levadura.
Matalauva.
PREPARACION
Mezclarlo todo y amasar hasta obtener una masa que no se pegue a las manos. Hacer los rollos, grandes, pintarlos con yema de huevo, espolvoreas con azúcar y cocer al horno a 190º
Sacar del horno cuando estén dorados y... ¡BUEN PROVECHO!
Etiquetes de comentaris: RECEPTES
1 comentaris:
Sou la mar d'enrotllades, floretes. He fet aquesta recepta i m'han sortit uns rotllos boníssims. Tot i que son murcians ens hem entés molt bé i ens han endolçat a tota la familia. Una abraçada per totes vosaltres. Seguiu així de treballadores i emprenedores. Adéuuuuuu!!!!!!
Rosanna
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici