los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 19 d’octubre del 2012

Tardor 2012


Ja ha arribat la tardor, i com cada any la natura ens obsequia amb la varietat de colors que la caracteritza, les olors, i els fruits.
Comença a preparar-se per acollir l'hivern que la assaonarà de nou amb l'aigua que tant necessita per continuar el seu cicle vital: tardor, hivern, primavera, estiu; i així any rera any.
Ara és el moment per contemplar els boscos pintats de tots colors, mirats de lluny, podríem dir que semblen la paleta d'un pintor.
Un bosc a la tardor desprèn unes flaires que enamoren de bon matí, al migdia, i al capvespre; sempre és molt agradable respirar aquelles olors que penetren fresques  mentre contemples el magnífic paisatge que t'envolta.
Els fruits que ens ofereix son ben coneguts per tothom, oi? Tota mena de bolets, caquis, castanyes, etc.
Donem doncs la benvinguda a la TARDOR.














 Margarida


Etiquetes de comentaris:

7 comentaris:

Blogger Manuel Soler Palá, msscc ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

10 de novembre del 2012, a les 15:43  
Blogger Manuel Soler Palá, msscc ha dit...

Unes expresions líriques que no poden menys que sortir d'una ànima de poeta. I no són gens forçades, doncs responen al que els sentits copsen. Només cal una mica de sensibilitat per donar-se'n compte. - I les fotografies es corresponen a les afirmacions fetes. Així és que, enhorabona. I el desig de que els dies, potser amb més boira, més pluja, menys claror, es succeeixin com una sèrie que convida al descans i a la reflexió. Felicitacions a qui escriu, a qui fotografia i a qui dóna suport.

10 de novembre del 2012, a les 15:46  
Blogger PALOMA ha dit...

Hola Angela Pues estas fotos de este hermoso valle que no se ni donde está, me parecen esplendidas .Ya me contaras por donde situarlo
Una abrasada
Paloma

20 de novembre del 2012, a les 21:21  
Anonymous Carme ha dit...

La tardor es molt maca amb aquets colors als arbres. Quands "quadrets" sortirien, eh Angela?

22 de novembre del 2012, a les 20:34  
Blogger loto-margarida -azucena-rosa ha dit...

De bò de bò que fan ganes de seguir-vos, o acompanyar-vos si cal, en aquests viatges per llocs, i per temps, que ens ensenyeu. Que per molts anys ho aneu fent i compartint-ho.
FOCORIOL

7 de desembre del 2012, a les 19:08  
Anonymous Milagros ha dit...

Hola Àngela,
les fotos són tan boniques(llàstima que la meva germana espatlli una mica el paisatge)que em falten paraules per a descriure-les, sobretot perquè estic fent l'esforç d'escriure en català.
Ara parlant seriosament, ¡maquíiiiiisimes!

Una abrasada

10 de desembre del 2012, a les 10:30  
Blogger Manuel Soler Palá, msscc ha dit...

He vist el comentari al meu blog i m'ha fet pensar que tenia una mica abandonat el vostre. És qüestió de donar-li una ullada. I bé que s'ho val, perquè hi ha algun acudit digne de recordar. Com el desl germans grans de les aus que volen pel firmament sense apreciar un entorn tan agradable. - Bé cal esperar que la primavera us inspiri encara més i ja hi som a dins. Fins una propera ocasió.

29 de març del 2013, a les 22:17  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici