los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 29 de gener del 2010

ROLLOS DE PASCUA (MURCIA)

-
INGREDIENTES

1/4 l. leche.
2 huevos.
600 grs. azúcar.
370 grs. aceite frito (donde se habrá frito la piel de una naranja)
125 grs. piñones.
62 dcl. anís.
1/4 l. zumo de naranja.
2 paquetes levadura.
Matalauva.

PREPARACION

Mezclarlo todo y amasar hasta obtener una masa que no se pegue a las manos. Hacer los rollos, grandes, pintarlos con yema de huevo, espolvoreas con azúcar y cocer al horno a 190º
Sacar del horno cuando estén dorados y... ¡BUEN PROVECHO!


Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Sou la mar d'enrotllades, floretes. He fet aquesta recepta i m'han sortit uns rotllos boníssims. Tot i que son murcians ens hem entés molt bé i ens han endolçat a tota la familia. Una abraçada per totes vosaltres. Seguiu així de treballadores i emprenedores. Adéuuuuuu!!!!!!

Rosanna

5 de febrer del 2010, a les 11:23  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici