los viernes al sol

"Un espacio semanal donde nos reunimos para plasmar nuestra creatividad cotidiana..." Loto "Són moltes les ganes de continuar la nostra tasca i de seguir en contacte amb tots vosaltres" Margarida

La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, BARCELONA, Spain

divendres, 1 de març del 2013

ESTANY DEL REMOLAR-LES FILIPINES


La tercera zona més humida de Catalunya és al delta del riu Llobregat i allí es troba la Reserva Natural Remolar-Filipines, situada al quilòmetre onze de l'autovia de Castelldefels (Barcelona)
Aquesta Reserva acull una gran colònia d'aus residents al delta del Llobregat, però és a la tardor quan aquest espai  s'omple amb espècies poc freqüents en aquest territori, i de gran quantitat d'ànecs que troben un lloc idoni per passar el mesos més freds.
S'han condicionat uns camins que porten fins als diferents aguaits des d'on es poden observar els ocells aquàtics sense que siguin molestats pels visitants. Es per això que aconsellem portar binocles per gaudir de l'espectacle
Seria un indret perfecte per estar en contacte amb la natura de forma contemplativa i en silenci, cosa totalment impossible ja que, de l'aeroport del Prat, a tocar del Remolar, contínuament s'enlairen avions que passen trencant aquest enyorat silenci, (res no és perfecte). Els habitants de les basses, però, semblen  acostumats a sentir-los passar i no s'alteren gaire. Tan sols una cosa els estranya: que el seus germans grans marxin  lluny d'aquell entorn tan confortable.





 
 









 


 
 

 

  


 



 

   


Margarida

Etiquetes de comentaris: